tapetstore.seHos oss på Tapetstore har vi ett stort utbud av fototapeter online. Du kan välja mellan att ladda upp egna bilder eller att välja ett av våra färdiga motiv. Att köpa dina fototapeter på nätet hos oss gör att du snabbt kan få en förändring hemma. Vi levererar dina tapeter oftast dagen efter att du har beställt dem.

Vad finner du hos Tapetstore?

Vi på Tapetstore har många olika motiv som kan tryckas till fototapeter. Genom att du kan titta och beställa fototapeter på nätet, så har du tillgång till ett stort utbud av bilder och om inget av våra motiv känns rätt så kan du ladda upp egna bilder som vi gör om till en fototapet. Dessutom erbjuder vi:

  • Snabb och fri frakt – oavsett vilken summa du handlar för
  • Hög kvalitet på våra tapeter som även är tillverkade i Sverige
  • En nöjdhetsgaranti på 100%
  • Våra fototapeter är miljövänliga
  • Du har tillgång till över 30 miljoner motiv
  • Enkelt att beställa online

Som det är just nu så kommer de allra flesta av våra tapetmotiv från vår samarbetspartner Fotolia. Det gör att du kan använda deras databas och söka efter bilder då de har över 30 miljoner olika motiv att välja mellan. Sedan tillverkas alla våra tapeter i Tierp.

Enkelt att beställa

Genom att vi på Tapetstore finns online så är det mycket enkelt för dig att välja ut de taper eller de motiv du vill ha och sedan beställa dem. Vi har även en köpguide att följa, samt beskrivning på hur du laddar upp och beskär egna bilder. Du kan i kassan sedan bestämma om du vill betala direkt, med kort, faktura eller ta det på delbetalning. Det är enkelt att beställa fototapeter hos oss.