snyggt lyxigt badrum

Är man intresserad av inredning och följer trenderna som råder så har man säkert inte missat det senaste. Det har länge varit modernt med ljusa färger i stor del av hemmet men man ser allt mer att detta bryts av med detaljer av starkare färger och även mönster. Fondväggar har varit populära en tid och kommer således fortsätta vara det inom de närmsta åren. När det kommer till badrummet har man sett ett par förändringar. Tidigare har det för många varit självklart att man väljer kakel och klinkers men detta bryts allt mer av med ytskikt i form av badrumsmattor och våtrums mattor för väggar. Här finns möjligheten att leka med färg och form på ett helt annat sätt. Valet med en våtrumsmatta som har viss struktur kommer också allt mer. Här ser man exempelvis svarta golv med upphöjda cirklar. Ska man ändå renovera så kan man verkligen passa på att vraka bland dessa nyheter, läs mer här.

Det kan tyckas tråkigt eller rentutav jobbigt att renovera men om man istället vänder på det och ser det som något roligt där man verkligen får chansen att tänka om. Att fundera över om det där handfatet ska vara kvar på samma plats eller kanske ska det sitta mot en annan vägg. Här öppnas så många möjligheter och här kan man ta sig tid att fundera igenom sina val. Hotell och andra offentliga byggnader har mer och mer valt att ta fasta på just hur badrummen ser ut. Ett badrum kan med små medel ge en känsla av lyx som uppskattas på de flesta håll. Lyx är inte längre enbart något som är glänsande så som guldskimrande kranar eller guldkantade speglar. Det handlar mer om en känsla. Om utrymmet finns så varför inte sätta in en fåtölj eller en mindre stol i badrummet? Kanta detta med ett litet bord med levande ljus. Detta gör mycket för stämningen och skänker en känsla av avkoppling.

Lek med färg och form

De senaste trenderna handlar egentligen om att våga göra något personligt. Att våga bryta av det mönster som finns och ta in mer oväntade saker i badrummet. Man ska dock inte glömma bort ljuset i detta skede. När är det bättre att tänka över belysningen om inte när man ändå är igång med en renovering? Det är nu man kan bygga in de där spotlighten man ångrade att man inte gjorde sist eller varför inte sätta en ljusslinga utmed listen vid golvet. Tänk känsla när du renoverar. Vilken känsla vill du ha i badrummet och hur vill du må där?