MH-arkit.se

Kategori: Heminredning (sida 1 av 5)

Inred hemmet med canvastavlor

Oavsett vilken inredningsstil du eller ni föredrar hemma hos er så är de flesta ändå överens om att det är trevligt med någonting som hänger på väggarna. Det kan vara inramade fotografier eller konst i form av målningar. Nu kan du också beställa dina egna bilder som canvastavlor.

I takt med att det mesta digitaliseras finns det många fördelar och en hel del saker blir smidigare. Men i vissa fall kan det också vara till en nackdel. Just när det gäller digitaliseringen av bilder har det inneburit en tendens till att många låter bilderna ligga på ett minneskort eller på någon extern hårddisk. Alla minnen ligger någonstans utan att synas och plötsligt glöms de bort.

Läs hela inlägget

Att inreda skotskt

Om ett rum ska andas Skottland kommer inredningen ha en stark inspiration från den engelska 1900-tals stilen samtidigt som den nationalistiska skotska stilen kommer att tydligt synas. Det som de flesta främst tänker på när det gäller skotsk inredning är det tartanmönster som känns igen från många kiltar. Här möts vertikala och horisontella linjer varandra av vanligtvis gröna, svarta och gula färger. Detta mot en varm röd bakgrund. Självklart måste detta kiltmönster vara med i inredningen för att den skotska känslan ska infinna sig men det finns även andra detaljer som karakterisera detta.

Läs hela inlägget

Köp dina tapeter online hos Tapetstore

tapetstore.seHos oss på Tapetstore har vi ett stort utbud av fototapeter online. Du kan välja mellan att ladda upp egna bilder eller att välja ett av våra färdiga motiv. Att köpa dina fototapeter på nätet hos oss gör att du snabbt kan få en förändring hemma. Vi levererar dina tapeter oftast dagen efter att du har beställt dem.

Vad finner du hos Tapetstore?

Vi på Tapetstore har många olika motiv som kan tryckas till fototapeter. Genom att du kan titta och beställa fototapeter på nätet, så har du tillgång till ett stort utbud av bilder och om inget av våra motiv känns rätt så kan du ladda upp egna bilder som vi gör om till en fototapet. Dessutom erbjuder vi:

Läs hela inlägget

Anpassa inredningen efter våra breddgrader

För den som har gett sig in inredningsvärlden för första gången är det lätt att förvånas över hur många aspekter som måste tas i beaktning för att ett rum eller hem ska bli riktigt lyckat utseende- och funktionsmässigt. Tavlor måste hängas upp för att det inte ska eka, lampor med korrekt ljusstyrka måste sättas upp på rätt ställen, listan är om inte oändlig så ändå betydligt mer omfattande än vad man kanske tror efter en första funderare. Som tur är finns det, tack vare Internet, mängder av lättillgänglig information kring ämnet, och nedan följer ett par små tips som kanske kan komma till användning när du inreder ditt eller någon annans hem.

Läs hela inlägget

Handla möbler i Stockholm

Livet har aldrig varit så lätt för oss svenskar. Bredband är idag så utbrett i vårt land att alla med en dator eller smartphone kan ta sig ut på Internet med alla dess möjligheter, och anledningarna till att gå utanför dörren blir färre och färre. Är du lite hungrig? Beställ en pizza som levereras till din adress inom en timme. Börjar det bli dags att köpa ett nytt matbord? Efter lite knappande på tangentbordet kan du luta dig tillbaka och pyssla med annat tills du ett par dagar senare har ett stort paket som väntar på dig vid din dörr.

Det som är lite av en fara med att beställa just möbler och dylikt online är att du inte till hundra procent vet vad du kommer att få. En kontorsstol som ser väldigt mjuk och bekväm ut på bild kan i själva verket helt sakna ergonomi eller helt enkelt inte passa din kroppsform. Det är här som gammalt hederligt fotarbete fortfarande har övertaget, och ska man shoppa möbler någonstans så är det i Stockholm.

Läs hela inlägget

Äldreinlägg

Copyright © 2019 MH-arkit.se

Tema av Anders NorénUpp ↑