MH-arkit.se

Kategori: Hus, hem & trädgård (sida 1 av 12)

Därför kan långdragen mögelsanering få stora konsekvenser

1385-1

Mögel är farligt för hälsan. Det förstör huset och sprider sig via luften. En ganska hemsk beskrivning på något som är ganska vanligt. Om du någon gång råkat vara i en situation med mögel i hemmet så vet du hur viktigt det är att bli av med det. Annars är det lätt för de som vistas i lokalen att utveckla allergier. Speciellt utsatta är små barn.

Med andra ord ska du så snabbt som möjligt ta hand om eventuella mögelangrepp. Helst med en sanering som inte tar allt för långt tid. Ibland kan du inte undvika att göra större ingrepp, som när möglet har spritt sig in i väggarna. Men annars finns det bra produkter som verkligen dödar sporerna. Kontakta gärna en professionell firma för att undvika ytterligare problem. Folks hälsa är beroende av det.

Läs hela inlägget

Dessa är marknadens hetaste trappor  

1337-1

Det är kultur att sitta på trappan och äta lunch. I alla fall i storstäder som Stockholm, där alla har sin alldeles egna favoritplats. Kanske inte så privat alla gånger, men i alla fall ett härligt sätt att uppleva en solig dag på stan. Andra tycker om att sitta ute på sin trapp på sommarstugan och fika. Inte så sofistikerat men inbjudande och avslappnande.

I trappan upp till övervåningen brukar det ofta samlas saker. Nästa gång någon går dit upp så tar de med sig de rena kläderna eller skolböckerna. En trappa är så mycket mer än bara ett sätt att ta sig fram. Den kan vara tradition, mys och allt annat som gör livet lite roligare. Folk vallfärdar för att se vissa trappor som anses vara ett underverk som arkitekterna fått till.

Läs hela inlägget

Därför är säkerheten nyckeln till bra byggarbetsplatser

619-1

Den som någon gång arbetat på en byggarbetsplats vet att det är viktigt att säkerheten är hög för att man på så sätt ska kunna arbeta på ett tryggt sätt. Det finns många regler för hur säkerheten måste se ut för att man ska kunna bygga på ett sätt som följer lagen. Reglerna finns uppsatta för allas trygghet.

Byggnation sker överallt i samhället och det kan handla om allt från större projekt till mindre hus som ska renoveras. För att bygga smart gäller det att använda bra material. Nyfiken på att få veta mer – hos Timbeco hittar du väggblock till bra pris och god kvalitet som passar flera sorters projekt. Fler exempel på smart byggande finns på flera platser – du kan gå till den här sidan för att hitta en utfackningsvägg som gör ditt projekt enkelt och detta är smart att göra för alla som vill lära sig mer och bygga effektivt.

Läs hela inlägget

Spara pengar med hemma-hårfärgning

219-1

De allra flesta människor månar idag om hur de ser ut. Med alla de möjligheter som samhället numera bjuder på är det helt enkelt roligt att se till att man mår så bra som möjligt även på utsidan. Det är samtidigt ett faktum att det kostar pengar att fokusera på skönhet. Därför gäller det att ta varje sparknep man kan.

Att färga håret eller lägga slingor har länge varit mycket populärt. Tack vare att tekniken inom detta område går framåt har dock priserna för att göra denna typ av behandling hos frisörer gått upp enormt under de senaste åren. Du kan spara pengar med hemma-hårfärgning och detta är något som väldigt många fått upp ögonen för.

Läs hela inlägget

Svenskar allt mer intresserade av Attefallshus

237-6-1

Många människor lever ett stressigt liv där allt man vill göra är att kunna slappna av när man väl är ledig. De allra flesta drömmer därför om ett sommarhus dit man kan åka för att ladda batterierna ensam eller tillsammans med sin familj. Som tur är kan nu fler människor än någonsin förut göra detta till verklighet.

Att välja ett Attefallshus

Svenskar allt mer intresserade av Attefallshus är en rubrik man med jämna mellanrum ser i media. Detta är inte så konstigt med tanke på att just denna typ av hus har ett antal fördelar som gör dem till ett populärt val på marknaden idag.

Fördelar med Attefallshus

  • De är smarta utrymmen designade för att passa just dina och din familjs behov. Allt eftersom barnen växer kan du förändra utrymmet för det du önskar. Det är ju trots allt så att livet kan se annorlunda ut allt eftersom åren går.
  • De är kostnadseffektiva. Husen är små men väldesignade och behöver inte kosta på alltför mycket på din ekonomi. De är helt enkelt smarta investeringar för den som inte vill förlora pengar.
  • De är nyckelfärdiga vilket innebär att de inte tar lång tid att få på plats från det datum du gör din beställning. Det tillkommer dessutom inga dolda kostnader eftersom huset är klart från start. Detta är en extra trygghet för alla som vill kunna lita på att den budget man gjort upp faktiskt fungerar i praktiken.

Nyfiken på att ta reda på mer – se ditt nästa sommarhus blir verklighet på Sommarnojen.se och se fram emot många härliga, lediga stunder. Du kan gå hit för att hitta ett nyckelfärdigt attefallshus på 25 kvm och gör det till ditt eget.

Läs hela inlägget

Äldreinlägg

Copyright © 2019 MH-arkit.se

Tema av Anders NorénUpp ↑