För bara några år sedan så tänkte vi på duschväggar som mörka och bastanta pjäser. Dagen trender med moder och fräsch design har bidragit till att ändra den uppfattningen och idag kan man hitta duschväggar i lätt och fräsch design, liknande som på lyxiga hotell eller spaavdelningar. Kanske har du funderat på att uppdatera dig?

En nyhet är duschväggar med skjutdörr. Dessa har den stora fördelen att de sparar plats vilket är en viktig faktor i många trånga svenska storstads-badrum. Med en skjutdörr tar duschområdet upp mindre plats, då du inte behöver planera plats för vanliga dörrar. Duschväggar med skjutdörr använder oftast glas som material för att ge en så fräsch känsla som möjligt. De finns i utförande utan någon ram över huvud-taget vilket ger ett väldigt modernt intryck, men även i utföranden med ram som ger en mer robust känsla.

Generellt ger denna typ av duschväggar ett intryck som hämtat ur ett spa. Om du är intresserad av att uppgradera till en duschvägg med skjutdörr, kika Duschvägg.se för att få mer info.